ADIM | Amenajare Interioara Restaurant Casa Humor - Gura Humorului
Amenajare si design interior restaurant Casa Humor, Gura Humorului, Suceava
design, design interior, amenajari, amenajare interioara, amenajari interioare, design restaurant, design suceava, design humor, design gura humorului, design pensiuni, design bar, design interior Suceava, design 3D, 3D, Design HoReCa
22383
single,single-portfolio_page,postid-22383,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
  • Amenajare Restaurant Casa Humor
  • Amenajare Restaurant Casa Humor
  • Amenajare Restaurant Casa Humor
  • Amenajare Restaurant Casa Humor
  • Amenajare Restaurant Casa Humor
  • Amenajare Restaurant Casa Humor

Amenajare Interioara Restaurant Casa Humor

Restaurantul „Casa Humor” este amplasat in cadrul pensiunii cu acelasi nume din Gura Humorului. Fiind un restaurant de hotel/pensiune s-a dorit in primul rand o amenajare care sa permita o capacitate a spatiului direct proportionala cu capacitatea de cazare. Deoarece pensiunea „Casa Humor” functioneaza inca din anul 2007, restaurantul a fost functional inca de la inceput, insa acum s-a dorit o extindere a acestuia dar si o reamenajare completa a interiorului, mobilierului, corpurilor de iluminat, decoratiunilor, etc.
Pornind de la premisa, ca noua reamenajare trebuie sa se integreze atat in specificul locului (zona Bucovinei) dar si a conceptului care se afla la baza pensiunii de care apartine, s-a propus o reamenajare a interiorului astfel incat sa se pastreze unele elemente decorative (placaje de lemn, piatra, etc) dar transpuse intr-un cadru cu totul nou si diferit.
Totodata prin acest proiect de design interior s-a urmarit si o mai buna eficientizare functionala la nivelul restaurantului si al barului, deoarece in forma sa initiala restaurantul nu dispunea de bar. Nu in ultimul rand, prin acest proiect am cautat sa creem un spatiu cu o atmosfera placuta si primitoare, o atmosfera calda specifica zonei Bucovinei. Pentru a face posibil acest lucru, am optat sa folosim o paleta cromatica cu culori calde (crem, bej) puse in contrast cu cromatica materialelor si a texturilor naturale (lemn si piatra).

ADRESA

Aleea Stefan cel Mare, Nr. 5B, Gura Humorului, Jud. Suceava

AN

2014