ADIM | Proiect de Arhitectura Casa R. - Ipotesti, Suceava
Proiect de Arhitectura si Design Interior pentru Casa R. din Comuna Ipotesti, Judetul Suceava, pentru obtinerea autorizatiei de construire.
proiect de casa, proiect casa suceava, proiecte de casa, proiecte de case, case 3D, arhitectura suceava, birou de arhitectura, case cu mansarda suceava, locuinta suceava, proiect casa ipotesti, proiectare, proiectare de arhitectura, proiectare instalatii, proiectare suceava, proiectare case, proiectant suceava
22199
single,single-portfolio_page,postid-22199,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
  • Proiect casa
  • Proiect casa
  • Proiect casa
  • Proiect casa

Casa R. – Ipotesti, Suceava

Situata in apropierea Municipiului Suceava, mai exact in Comuna Ipotesti, Casa R. este o locuinta unifamiliala, amplasata pe un teren generos de aproximativ 2500 mp, aflat intr-o zona rezidentiala. Regimul de inaltime al constructiei este S+P+M, fiecare nivel avand niste functiuni clar definite.

Astfel la nivelul subsolului se afla un spatiu de depozitare, la parter un garaj dublu, hol cu scara interioara, living, dining, bucatarie si un birou. Tot la nivelul parterului se afla si o terasa cu barbeque. Terasa este acoperita si are o orientare catre curtea interioara a casei. Livingul , bucataria si zona de dining sunt separate de restul parterului printr-un „split level”, care a determinat aparitia a 3 trepte interioare. Prin intermediul acestor trepte interioare in zona livingului si a bucatariei s-a facilitat accesul catre terasa si barbeque, care sunt┬ála o cota de nivel inferioara dictata de panta terenului. In acelasi timp prin acest „joc” de trepte┬ás-a urmarit si creerea unei imagini moderne a design-ului interior.

La nivelul mansardei se afla 2 dormitoare pentru copii, o baie, un spatiu de joaca si un dormitor matrimonial cu baie si dressing proprii.

Adresa

Com. Ipotesti, Suceava

Regim de inaltime

S+P+M

An

2015