ADIM | Proiect Showroom CITROEN Suceava
Proiect de Arhitectura Showroom auto CITROEN FETCOM din Suceava
proiect showroom, arhitectura suceava, proiect de showroom, proiect birouri, proiectare, proiectare Suceava, Suceava, arhitectura, design interior, showroom auto Suceava, proiectare showroom, proiectare showroom auto
22235
single,single-portfolio_page,postid-22235,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
  • CITROEN SUCEAVA
  • CITROEN SUCEAVA
  • CITROEN SUCEAVA
  • CITROEN SUCEAVA
  • CITROEN SUCEAVA

CITROEN – Fetcom – Suceava

Showroom-ul auto CITROEN РFETCOM este unul dintre primele showroom-uri aparute in Judetul Suceava. Acesta este amplasat la intrarea in Municipiul Suceava, mai exact pe B-dul Sofia Vicoveanca (intrarea in Suceava dinspre Falticeni). Constructia este amplasata pe un sit cu o suprafata de 5000 mp.

Inca din faza de proiectare, s-a avut in vedere amplasarea pe teren a constructiei astfel incat sa se incadreze in specificul locului, acesta fiind dominat de constructii cu regim mic de inaltime si cu functiuni mixte.

Showroom-ul CITROEN – FETCOM Suceava are un regim de inaltime S+P+E, in care principalele functiuni sunt: spatiu de expozitie auto, birouri, service, respective spatiile aferente necesare unui astfel de program arhitectural.

Suprafata construita a acestui edificiu este de aproximativ 1400mp iar cea desfasurata de 1900 mp.

Adresa

B-dul Sofia Vicoveanca nr.7, Suceava

Regim de inaltime

S+P+E

An

2004